DADA

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn eerste nummer?

Dit abonnement gaat in met het eerstvolgende nummer dat verschijnt. Dat is het herfstnummer over de kleur geel. Dat verschijnt in oktober.

Kan ik het abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na de gekozen voordeelperiode kun je het abonnement driemaandelijks opzeggen. Dat doe je in je account. Inloggen kan hier.

Hoe vindt de betaling plaats?

Je kunt betalen met Ideal of Bancontact. Bestel je voor een school, instelling of bedrijf? Dan kun je ook achteraf betalen.

Staat je vraag hier niet tussen?

Heb je nog vragen over abonnementen?
Stuur dan een mail naar hallo@plint.nl of bel: 040 245 4001 We hebben vast een antwoord. 

Bedenktijd

Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na de start van het abonnement.
Is het abonnement reeds gestart en wil je er binnen de bedenktijd toch van afzien, dan worden alleen de afgenomen publicaties in rekening gebracht. Het abonnement geldt tot wederopzegging.
Als je het abonnement niet wilt voortzetten na de wettelijke bedenktijd dan kun je het abonnement opzeggen tot drie maanden voor het einde van de kortingsperiode.
Na de kortingsperiode kun je op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van drie maanden.

Ontbreekt er een nummer?

Op onze site, in de nieuwsbrief, op Facebook en achterin ieder tijdschrift staat wanneer de volgende editie van het tijdschrift verschijnt. Als je een nummer niet ontvangen hebt, horen we het graag binnen 3 maanden na de verschijningsdatum. Alleen dan kunnen we kosteloos een nieuw exemplaar opsturen. Na deze periode wordt het lastig voor ons om te achterhalen waarom iets niet is bezorgd. Ontbreekt er een nummer? Maak een mancomelding binnen Mijn abonnementen in je account op onze website voor abonnementen. Dan kijken we het voor je na. Je kunt één keer per abonnementsjaar een mancomelding doen. 

Contact?

Stuur gerust een mail naar hallo@plint.nl. Of bel even. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 10 tot 18 op nummer 040 2454001. Op vrijdag werken we wel, maar zijn we telefonisch minder goed bereikbaar.

Terug naar het begin